Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers geselecteerd junior WK
 

 

Karssemakers geselecteerd voor het Junior Wereld Kampioenschap

Het motorcross talent Stef Karssemakers uit Boxtel kreeg vrijdag 5 juli het goede nieuws te horen dat hij geselecteerd is om deel te nemen aan het Junior Wereld Kampioenschap op 10 en 11 Augustus in Jinin (Tsjechiƫ). Samen met de andere geselecteerde rijders zal hij uitkomen voor team Nederland. Erg trots dat Stef zich mag laten zien op het WK, en kijken uit naar deze wedstrijd!

Naast zijn deelname aan het Wereld Kampioenschap maakt hij ook nog kans om naar de finale van het Europees Kampioenschap te gaan, deze word verreden op 24 en 25 Augustus in Matterley Basin (Engeland). Na veel pech in de kwalificatie wedstrijden bevind Stef zich pas terug op een tiende plaats, dit weekend is hij te vinden in Randers (Denemarken), waar de laatste kwalificatie wedstrijd verreden zal worden, na dit weekend weten we of de Karssemakers naar de finale van het Europees Kampioenschap mag.

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


06-07-2013
 
 
Stef Karssemakers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)