Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers EK motorcross
 

 

Stef Karssemakers kwalificeert zich voor het EK motorcross


Het motorcross talent Stef Karssemakers uitkoment in de 65cc klasse wist zich zondag 7 juli te kwalificeren voor de finale van het Europees Kampioenschap in Engeland. In het Deense Randers de laatste selectiewedstrijd voor het Europees Kampioenschap Noord/West liet Stef Karssemakers al meteen zijn visite kaartje zien door een fantastische tweede plaats neer te zetten. Na een zeer slechte start en een val in de tweede manche belanden Stef in de achterste regionen. maar Stef wist door een super race toch de grote inhaal slag te maken en eindigde hij uiteindelijk op een geweldige zevende plaats.

Stef Karssemakers zal in het weekend van 24 en 25 augustus in Matterley Basin in Engeland uit komen voor Nederland samen met een andere Nederlander Ravio Dankers.
Ook het broertje Kay Karssemakers  wist dit weekend ook een geweldige prestatie neer te zetten door twee manches op het Nederlands kampioenschap in Winterswijk op zijn naam te schrijven.

Meer motorcross nieuws >>>>


07-07-2013
 
 
Stef karsesmakers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)