Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers MON Jeugd in Overloon
 

 

Stef Karssemakers wint eerste MON Jeugd in Overloon

Stef Karssemakers uit Boxtel heeft afgelopen zaterdag de eerste MON Jeugd wedstrijd in Overloon op zijn naam geschreven. Stef die met zijn KTM 65cc grote wielen startte in de klasse 85cc wist zowel de eerste als de tweede manche op sterke wijze te winnen. Hiermee Won hij het dagklassement en mocht hij het hoogste podium beklimmen. Gezien de weersomstandigheden van de afgelopen week lag de baan goed bij. In de training kon Stef z'n draai op de baan al snel vinden en werkte een goede training af.

Tevreden kwam hij terug bij de camper en zag uit naar de manches! Voor de start van de eerste manche werden er nummertjes getrokken voor startplaatsen. Stef had geluk en trok nummer vier, niet eens zo slecht dus. Toen het starthek viel was de reactie goed. Doordat hij met een 65cc machine reed zat hij er toch niet helemaal bij maar dook toch nog als vierde door de eerste bocht. Gelijk werd er hard gestreden en binnen no time nam hij in de eerste ronde nog de leiding over. Bij doorkomst had hij zelfs al een voorsprong op de tweede man van zo'n tien seconde. Dit werd er gedurende wedstrijd zeker niet minder op, de Boxtelaar reed enorm sterk en wist met een voorsprong van zo'n tweeendertig seconde als Winnaar over de finish te komen. De reactie op het starthek van de tweede manche was opnieuw goed. Al zat hij er in de eerste bocht weer niet helemaal lekker bij wist hij al binnen de eerste ronde de aansluiting bij de kopman te vinden. Deze moest er aan het einde van de eerste ronde nog aan geloven en Stef nam de leiding over.

Vervolgens bleef de tweede man Stef nog even volgen maar doordat deze in de derde ronde een foutje maken werd zijn voorsprong in een keer vergroot naar meer dan twintig seconde. Ook deze manche werd er een enorme strakke manche gereden, de snelheid was zeer hoog en tevreden kwam hij met een riante voorsprong van twee en veertig seconde opnieuw als eerste over de finish! Stef pakt hier vandaag met zijn 65cc grote wielen machine de dubbelde manchezege bij de 85cc kleine wielen! Stef heeft vandaag enorm goede en sterke dingen laten zien. De snelheid is er zeker tevreden gingen we naar huis! A.s Zaterdag staat de tweede MON Jeugd wedstrijd in Berghem op het programma, een dag later start dan ook eindelijk voor Stef & Kay het NK Jeugd in Alphen!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


17-03-2013
 
 
Stef Karssemakers
 
 
 
Bekijk de video >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)