Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers Supercross in Goes
 

 

Stef Karssemakers wint beide dagen de Supercross in Goes!

Op 25 & 26 januari 2013 stond in Goes de eenentwintigste editie van de Supercross op het programma. Beide dagen werd er vol gestreden voor de overwinning. Stef kwam deze dagen uit op de KTM 65cc grote wielen en liet beide dagen goede dingen zien. Op vrijdag wist hij tweede en eerste in de manches te worden wat hem de Winst opbracht. Op zaterdag werden er drie manches gereden, Stef was alle manches te sterk voor de rest van het deelnemersveld en met de volle punten Winst hij ook op zaterdag!


Op vrijdagmorgen aangereden richting Goes. Aangekomen de camper neer gezet en de spullen eruit gehaald. Om 14:00u stond de eerste training op het programma. Deze gebruikte hij om de baan goed te verkennen, dit ging hem goed af en tevreden kwam hij van de motor af! Later in de middag stond de eerste manche op het programma. Stef reageerde goed op het starthek en dook als tweede rijder door de eerste bocht. Gedurende eerste ronde reed hij op een tweede positie, dit wist hij vast te houden tot aan de finish. In de avond werd er een tweede manche verreden, de reactie op het starthek was opnieuw goed en met een mooie kopstart had hij gelijk de leiding in het deelnemersveld. Stef reed een strakke manche en wist met een mooie voorsprong als winnaar over de finish te komen!

Met vandaag een tweede en eerste plaats in de manche word hij Winnaar in het dag klassement! Stef won voor Bram v Drunen die tweede werd, Davin Peemen werd derde in het klassement op vrijdag! Zaterdag, één dag later ging de strijd in Goes verder!
Ook vandaag begon de dag met een training. Stef die gister het klassement won begon vandaag gelijk met meer zelfvertrouwen. Er werd strakker gereden en net wat meer gesprongen, tevreden gingen we naar de manches! Met de start van de eerste manche ging hij als tweede door de bocht, één ronde later nam Stef de buitenbocht en wist zo de leider op de trippel voorbij de springen. Verder reed hij een nette manche en kwam met een mooie voorsprong als winnaar over de finish!

De tweede manche startte rond de klok 17:00u. De reactie op het starthek was goed en met een mooie kopstart begon hij gelijk als leider in het veld. Stef reed gelijk weg van de rest en reed zijn eigen strakke wedstrijdje. Na negen ronden kwam hij met een enorme voorsprong als winnaar over de finish! De laatste manche van het weekend werd verreden om 20:00u, ook dit maal was het Karssemakers die de kopstart nam en weg liep van de rest van het veld. De Boxtelaar reed netjes naar de overwinning toe, met negentien seconde voorsprong won hij ook de derde manche!
Drie dikke manche overwinningen & de volle 150 punten! Stef Wint ook op zaterdag de Supercross van Goes! Tevreden over beide dagen, lekker gereden en met een goed gevoel richting huis! Het supercross seizoen is afgelopen en de voorbereidingen voor 2013 kunnen gaan beginnen. In de vakantie zullen Stef & Kay naar Spanje afreizen waar ze zich zullen voorbereiden op de NK's & EK's van 2013!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


26-01-2013
 
 
Kay Karssemakers Goes
 
 
 
Bekijk de video >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)