Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers WK motorcross
 

 

Kay Karssemakers ervaring rijker op het junior WK motorcross

Zondag 10 augustus is het motorcross talent Kay Karssemakers weer super ervaring rijker tijdens het Junior Wereld Kampioenschap 65cc 2014! In de eerste manche was Kay goed gestart, maar na twee ronden rijdend op een dertiende plaats kwam hij ten val. Ongelukkiger wijs reed nog een ander motorrijder tegen zijn hoofd, ondanks duizeligheid reed hij gewoon verder en kwam op plaats 35. Tussen de twee manches heeft de fysiotherapie Kay goed bekeken en na overleg en een Pctm mocht hij toch de tweede manche rijden.

Ook in de tweede manche na een goede start, op een achtste plaats twee keer gevallen en dus ook nu geen goede uitslag, resultaat; 26e. Heel jammer, want er had zeker meer in gezeten. Maar toch super trots, hij heeft het toch maar geflikt om daar als net 10-jarige te staan en tussen 75 rijders als negende te kwalificeren in het ploegen klassement bij team Holland ! Voor het volgende WK 2015 is Kay direct geplaatst voor de selectie trainingen in Frankrijk.

Bron van Weert
Meer motorcross nieuws >>>>


12-08-2014
 
 
Kay Karssemakers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)