Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers NK 65cc Hummelo
 

 

Dubbelslag voor Kay Karssemakers op het NK 65cc in Hummelo

Kay Karssemakers uit Boxtel heeft zondag een dubbele manchezege geboekt in het Nederlands Kampioenschap 65cc grote wielen in Hummelo. Zowel in de eerste als in de tweede manche leidde de rijder uit Boxtel van start tot finish en zette beide manches volledig naar zijn hand.

Zaterdag kwam al Kay in actie in Well tijdens een MON wedstrijd waarin hij beide manches wist te winnen. Op zondag stond de tiende wedstrijd om het NK op het programma. In de training verkende Kay het circuit en zette vervolgens een goede tijd op de klok. Met een tweede tijd verzekerde hij zich van een goede startplaats in de manches.

Toen het starthek in de eerste manche naar beneden klapte, kwam Kay goed weg en dook als eerste door de bocht. Gelijk had hij een goed ritme te pakken en probeerde een gat te slaan. Echter bleef de tweede man op zo'n drie seconde achter Kay. Met een veilige voorsprong bleef Kay geconcentreerd rijden, nam geen risico's en won de eerste manche.

Ook in de tweede manche kwam Kay als leider uit de start en sloeg gelijk een gat op z'n achtervolgers. Dit maal was het rijden toch iets sterker als in de eerste manche. Kay zat lekker op de motor en wist zonder enig gevaar de manche geconcentreerd winnend af te sluiten.
Met een dubbele mancheoverwinning pakte Kay de dagzege in Hummelo. Kay deed vandaag wat hij moest doen en in de tussenstand om het Nederlands Kampioenschap heeft hij zijn voorsprong met 21 punten weten te vergroten. Met een voorsprong van 65 punten staat hij na tien wedstrijden aan de leiding in het Kampioenschap! Aankomend weekend gaat het kampioenschap verder op het circuit van Valkenswaard.06-09-2014
 
 
Kay Karssemakers Hummelo
 
 
 
Bekijk de video >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)