Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers Nederlands kampioen
 

 

Kay Karssemakers Nederlands Kampioen 65cc grote wielen 2014

Laurense Motors rijder Kay Karssemakers heeft zondag in Veendam de Nederlandse titel in de 65cc grote wielen binnen weten te halen. De rijder uit Boxtel won beide manches, pakte de dagwinst en pakte voor de derde keer de Nederlandse titel!

Vol goede moed reisde we naar het verre Veendam af voor de voorlaatste NK wedstrijd van het seizoen. Dit maal hoefde hij alleen beide manches uit te rijden om de titel binnen te halen. In de training kende Kay enige pech toen zijn motor kapot ging. Gelukkig kon Kay toch nog de derde tijd op de klok zetten doordat hij op de motor van Eloy v. Rijkevorsel mocht rijden. Super bedankt hiervoor!!
In de eerste manche pakte Kay een goede start en begon op een derde plaats aan de wedstrijd. Gelijk nam hij de leiding in handen en sloeg vervolgens een klein gat van zo vijf seconde op de tweede man. Kay reed een dijk van een wedstrijd en zonder enige aanval van de concurrentie kwam hij na een sterk gereden wedstrijd met een voorsprong van een kleine tien seconde als winnaar over de finish! Weer waren we een stapje dichter bij de titel..

Voor de tweede manche begon Kay toch enige spanning te voelen. Toen het starthek naar beneden klapte was zijn reactie ook niet helemaal super en pas op een zevende plaats begon hij aan de wedstrijd. De zenuwen waren in een klap weg en opnieuw reed hij een enorm sterke wedstrijd. Wist vanaf een zevende plaats naar voren te komen, nam de leiding over en liep weg bij zijn achtervolgers. Kay liet zien wie de titel heeft verdiend, genoot van het rijden, ging de laatste ronde in en bij aankomst van de finish werd hij door publiek langs de baan aangemoedigd. Eenmaal over de finish werd hij binnen gehaald als een echte kampioen, ondergespoten door confetti en champagne, de rode plaat en natuurlijk het kampioensshirt. De titel was binnen, en wat was het ook dit jaar weer fantastisch!
>Wat een geweldige dag! Met een dubbele mancheoverwinning pakt Kay de dagzege, en zijn derde Nederlandse titel! Super gaaf, dik tevreden en enorm trots!

Deze dag is er weer een om niet te vergeten! Sponsors, supporters, en alle mensen om ons heen, super bedankt! De kampioen

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


05-10-2014
 
 
Kay Karssemakers
 
 
 
Bekijk de video >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)