Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Kay Karssemakers supercross Goes
 

 

Kay Karssemakers wint de 22e editie van de Supercross in Goes

Kay Karssemakers heeft afgelopen vrijdag en zaterdag de Supercross in Goes op zijn naam geschreven. De kleine Boxtelaar kwam uit in de klasse 65cc grote wielen en was ijzersterk dit weekend. Op vrijdag was hij oppermachtig en won met een dubbele winst. Op zaterdag werd hij tweede en eerste en pakte zo opnieuw de overal! 
Op vrijdag middag werd er gestart met de training, Kay kon al vrij snel zijn draai vinden op het technische circuit en zette de snelste tijd op de klokken. Rond de klok van 19:00u gestart met de eerste manche, Kay zat er gelijk goed bij met de start, nam de leiding over en reed vervolgens weg van het gehele deelnemersveld. Met een grote voorsprong Won hij de eerste manche. Om 21:00u viel het starthek van de tweede manche. Kay z'n reactie was slecht op het vallen van het starthek en dit resulteerde dat hij er helemaal niet bij zat. Als een van de laatste rijders begon hij aan de wedstrijd, enorm sterk wist hij zichzelf op te werken en had binnen een aantal ronden de koppositie in handen. Kay wist zelfs nog een mooie voorsprong te maken en wist opnieuw te winnen.

Met een dubbel manchezege op vrijdag, Won kay, en mocht hij de hoogste treden van het podium beklimmen!

Zaterdag ging de strijd verder in de Zeelandhallen van Goes. Opnieuw in de training de snelste en met een goed gevoel naar de manches. Met de start van de eerste manche was z'n reactie niet super, Kay leek er toch nog redelijk bij te zitten, niks minder waar, Kay werd ingesloten en kwam vervolgens ten val. Enorm snel zat de kleine Brabander op de Laurense KTM en kon aan een inhaalrace beginnen. De eerste ronden waren toch wat moeizaam, Kay kwam na mate de wedstrijd steeds beter in z'n ritme en reed zo toch nog ijzersterk naar voren. In de laatste bocht passeerde hij de tweede man en kwam zo alsnog op een knappe tweede plaats over de finish. Ja, hij wilde toch wel graag winnen! Dat moest hij nu dan wel even doen.. Zo gezegd, zo gedaan! Kopstart, en weg was onze kleine man. Een sterke en constante tweede manche gereden en met een nette voorsprong de manche winnend afgesloten. En dus ook de winst op Zaterdag was binnen!

Met een tweede en eerste plaats op Zaterdag, was Kay ook vandaag de sterkste en pakte opnieuw de overal! Hij stond bovenaan op het podium, kreeg de rode plaat, en won het sticker set. Tevreden het weekend afgesloten!

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


26-01-2014
 
 
Kay Karssemakers supercross Goes
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)