Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stef Karssemakers
 

 

Kniebreuk voor motorcross talent Stef Karssemakers

Stef Karssemakers heeft afgelopen weekend tijdens de eerste manche in Meijel een kniebreuk opgelopen. Stef kwam in de eerste manche ongelukkig ten val, de knie was gelijk erg dik en pijnlijk maar na onderzoek leek het in eerste instantie niet op dat er een breuk in zijn knie zou zitten. Doordat Stef niet op het been kon staan of lopen, maar wel lichtelijk kon bewegen werd er besloten om niet direct foto's te laten maken in het ziekenhuis. Zondag's kon Stef echter nog steeds niet staan of lopen en dus werd er besloten Stef niet van start te laten gaan op het NK in Hoeve.

Op maandag zijn we toch voor de zekerheid naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen gegaan om de knie te laten beoordelen door Dokter van Norel en eventueel foto's te laten maken. Hier kwam uit dat Stef toch een breuk in z'n knie had opgelopen en woensdag geopereerd zou worden door Dokter Hu. Doordat de knie op Dinsdag nog te dik was is de operatie nu verzet naar volgende week donderdag. Dokter van Norel en Hu zijn van mening dat ze volgende week de knie schoner kunnen spoelen en meer zicht hebben om met een kijkoperatie zijn Eminentia fractuur te kunnen repareren.

Hoelang Stef na de operatie zal moeten herstellen is nog niet bekend. Echter zal de knie na de operatie voor zes weken in het gips gezet worden en daarna zal hij fysiotherapie krijgen om de knie weer volledig te kunnen gebruiken. Voor Stef betekend dit dus einde seizoen, jammer maar helaas. We gaan ons nu richten op een volledig herstel en hopen dat hij in 2015 weer fris op de motor zit!

We willen alvast iedereen bedanken voor de beterschapswensen en lieve woorden! Super bedankt, en tot snel, langs de baan!21-09-2014
 
 
Stef Karssemakers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)