Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

NK Oirschot
 

 

Boxtelse motorcross talenten presteren goed op NK Oirschot

Het NK in Oirschot, wat een thuiswedstrijd zondag 3 mei voor motorcross talenten Stef (rug nummer 122) ,Kay (rug nummer 22)  Karssemakers en Dean Schellen (rug nummer 78)! Veel familie, vrienden en supporters kwamen kijken, en dan beide zó rijden, klasse! Kay wint even beide manches met een enorme voorsprong van zo'n 30sec, alsof het niks is.., pakt zijn eerste NK 85cc klw. dagwinst en neemt de leiding in de tussenstand over!

Stef verrast iedereen! In de eerste manche word hij op 0.041sec na tweede, ondanks dat hij met zijn voet tegen een paaltje aan kwam en hierbij zijn teen bezeerde. In de tweede manche enorm sterk gereden, de wedstrijd naar zijn hand gezet en gewonnen! Ook Stef wint zijn eerste NK 85cc grote wielen. en stijgt zelfs naar een derde plaats in de tussenstand! Eindelijk word hij beloond waarvoor hij zo hard gewerkt heeft!

Ook motorcross talent Dean Schellen (rug nummer 78) presteerde uitstekend in de klasse 85cc grote wielen. In de eerste manche eindigde hij op een 11 plaats en in de tweede manche op een 13 plaats.

Bron : MX Karssemakers
Auteur:A Karssemakers
meer motocross nieuws >>>>


03-2015
 
 
NK Oirschot
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)