Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Remy van Alebeek Nederlands Kampioen motorcross
 

 

Remy van Alebeek Nederlands Kampioen motorcross.

Remy van Alebeek heeft zondag in het Brabantse Heeswijk de titel van de mx2 inters B klasse binnen weten te slepen. De 19-jarige Boxtelnaar was over het hele seizoen gekeken de meest constante rijder en had aan het einde van het seizoen veruit de meeste punten en kan zich dus vanaf nu Nederlands Kampioen noemen in de MX2 Inters B klasse.

Remy hoefde in Heeswijk in race 1  maar een paar punten te pakken, maar ook al was het kampioenschap zo dichtbij, hij ging er nog volledig voor. In de tijdtraining stuurde hij zijn 125cc machine naar een 10e trainingstijd tussen de inters A, en was ook nog de snelste van zijn eigen Inters B klasse.

In de eerste manche pakte Remy een goede start en reed hij een paar ronden op de 8e positie. Van zijn eigen klasse reed hij de hele wedstrijd aan de leiding. Gedurende de wedstrijd had Remy een beetje de kat uit de boom gekeken en liet zich terug zakken tot een 12e plaats, en hij was de beste inters B rijder, dit was genoeg voor de titel.

In de tweede manche was de beginfase weer sterk, rond een 10e positie begon hij aan de wedstrijd, maar een val in de derde ronde hield Remy van een goede kwalificering af. Hij moest genoegen nemen met een 14e plaats van alle inters, maar wederom was hij de beste rijder van de Inters B, en won hij ook het dagklassement.

Door de titel te pakken in de MX2 Inters B klasse, sloot Remy dit mooie seizoen af met een hoogtepunt. Volgend jaar zal hij van start gaan op een 250cc 2-takt motor in de MX Open Inters klasse.

Meer motorcross nieuws >>>>


11-10-2015
 
 
Remy van Alebeek Nederlands Kampioen motorcross.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)