Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Swim To Fight Cancer
 

 

Swim To Fight Cancer

Eindelijk is het bijna zo ver onze startnummers en starttijden zijn bekend … zondag a.s. mogen we eindelijk gaan zwemmen in de binnenstad van Den Bosch. Om 12.00 uur gaat de eerste zwemmer, Maarten van der Weiden, van start. Daarna volgen in waves de prominenten, bedrijventeams en individuele deelnemers.

Iris de Visser start om 13.16 uur met startnummer 402, Erna Steenbekkers start om 13.18 uur met startnummer 414. Samen hebben wij bijna 1000 euro opgehaald voor de stichting Fight Cancer. Dat hadden we allebei niet verwacht toen we ons voor deze tocht inschreven in april.
Voor ons als leden van de Reddingsbrigade Boxtel is het een veilig idee dat er door verschillende reddingsbrigade’s uit de regio gewaakt wordt over onze veiligheid.

Swim To Fight Cancer is een evenement dat voor de eerste keer wordt georganiseerd in de binnenstad van Den Bosch. Van de organisatie hebben we een compleet informatiepakket ontvangen. Aan alles is gedacht: kleedkamers, lunch, vervoer naar startlocatie, kluunconstructie met antislipmat, slippers en badjassen in eigen maat en een groot feest na afloop met bekende DJ’s op het terrein van de Start en Finish Home, Willeboissingel 14 te ’s-Hertogenbosch.

Meer informatie is te vinden op de site: www.swimtofightcancer.nl
Mocht u een van ons willen sponsoren dan kan dit nog tot 30 september 2014.www.swimtofightcancer.nl/irisdevisser of www.swimtofightcancer.nl/ernasteenbekkers12-09-2014
 
 
Swim To Fight Cancer
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)