Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rugby  Ducks  Boxtel sluit seizoen af
 

 

Rugby  Ducks Boxtel sluit seizoen af


De rugby’ers van Ducks hebben zaterdag het rugbyseizoen traditioneel afgesloten met het jaarlijkse Familietoernooi. De opzet van het toernooi is dat iedereen mee kan doen. Een uitgelezen kans om kennis te maken met de rugbysport, dit is naast een gezellige dag het hoofddoel van het toernooi. Van zeer jong tot oud werd er gestreden om de ovale bal.  Er werd gespeeld met teams van 7 spelers en op kleine veldjes met aangepaste regels. Dit zorgde ervoor dat alles veilig verliep en iedereen heelhuids de BBQ haalde.

Het toernooi werd dit jaar geopend met een rugbytraining demonstratie door junioren/senioren. Dit was ivm. opnames van omroep Dommelland, wat een uitzending aan Ducks gaat wijden.  Het wordt uitgezonden in de maand september in combinatie met Ducks honkbal.  Naast de demo training en beelden van het Familie toernooi zijn er ook interviews afgenomen met Hidde vd Heijden (rugby LOOT school), Wout van de Sande (EK Jong Oranje) en Nick Blom (senioren).  Tijdens het toernooi hebben de junioren nog een bezoek gebracht aan de dag der kampioenen in De Rots en werden zij gehuldigd voor hun kampioenschap. Tevens werd daar Ducks speler Wout van de Sande uitgeroepen tot sportjunior van Boxtel 2013 vanwege zijn prestaties op het EK rugby met Jong Oranje in Grenoble.

De prijzen op het familietoernooi waren als volgt:
Senioren:    1. Team Kuppens    2. RC  Bruut     3. Boxtel  Beast
Jeugd;           1. Red Roses White     2. Red Roses Orange
Meest strijdlustige speler:   Bas
Meest talentvolle speller:    Raoul
Uitslag zondag 9 juni,   junioren/cubs:   Octopus  ---   Ducks      31 --  28
Een nipte nederlaag voor de Ducksjeugd in Uden. Het loopvermogen van de jeugdige Duckers was danig aangetast door de festiviteiten van de seizoenafsluiting na het familietoernooi.  Ondanks dat Noud van de Laar 5 tries scoorde bleef de overwinnig in Uden.

Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


09-06-2013
 
 
RC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)