Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rugby Ducks jeugd - Llantrisant (Wales)
 

 

Rugby Ducks jeugd internationaal tegen Llantrisant (Wales)

Het jeugdteam van Ducks ontving op Koningsdag Llantrisant uit Wales. Dit team was op trip naar het vaste land en speelde derhalve een aantal vriendschappelijke oefenwedstrijden. Een leuke uitdaging voor de rugbyjeugd uit Boxtel. Omdat Ducks een paar meer ervaren, oudere  jongens had opgesteld kon het lang in het spoor blijven van de bezoekers uit Wales.  Omdat bij Ducks verschillende jongens meespeelden die nog niet zoveel wedstrijdervaring hebben kwam men daarop wel tekort. Llantrisant was beter georganiseerd en kon daarom sneller omschakelen van verdediging naar aanval.

Captain Noud van de Laar en full back Wout van de Sande poogden de organisatie op te pakken. Dit kon niet voorkomen dat de jeugd uit Wales een 17 – 0 voorsprong nam.  Echter na een half uur liet Ducks zien dat het niet kansloos was.  Een aanval opgezet door Alper Carcur ging vervolgens snel door de lijn en lanceerde Gino van Heesch. Deze zette zijn benzine kraantje open en liep iedereen voorbij. Youp van Alphen benutte de conversie en bracht de stand op  7 – 17.  In de 2de helft brachten de wissels bij Llantrisant nieuwe energie. Bij Ducks waren geen wissels en raakte de brandstof op. Het gevolg was dat Wales de voorsprong gestaag uitbouwde tegen de moegestreden Boxtelse rugbyjeugd. De eindstand werd bepaald op 7 – 55.  Wat de spelers er niet van weerhield om na uitwisseling van presentjes gebroederlijk Koningsdag in Boxtel te vieren.

Rugby Ducks jeugd  -  Llantrisant (Wales)   7 – 55

Auteur Piet van de Sande
Meer RC Rugby nieuws >>>>


26-04-2014
 
 
Rugby Ducks jeugd -Llantrisant (Wales)
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)