Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rugby scholentoernooi
 

 

Basisschool de Vorsenpoel winnaar rugby scholentoernooi

Basisschool de Vorsenpoel werd de grote winnaar van het eerste scholentoernooi kampioenschap voor basisscholen. Na een basistraining om de regels uit te leggen werd het toernooi ingedeeld. Jongens en meisjes speelden fanatiek om de winst en het was opvallend dat er zo snel prima rugby werd gespeeld. Na een stevige strijd en veel inzet werd het toernooi gewonnen door de Vorsenpoel/Angela combinatie. De volledige uitslag is:

  1. Vorsenpoel/Angela
  2. Vorsenpoel A
  3. Vorsenpoel B
  4. Petrus

Komende zaterdag wordt er door de jeugd (14 -16 jr) van Ducks in Boxtel tegen Llantrisant RFC uit Wales gespeeld.  Een mooie happening voor de Boxtelse rugbyérs, Wales is het rugbywalhalla van europa. De kick off is om 15.00, maar wordt mogelijk vervroegd naar 13.00 (zie www.rcducks.nl). Vorige week speelde de Boxtelse jeugd tegen Wellington, een topteam uit Engeland. Afgelopen zaterdag speelde een vijftal Ducks spelers met The Dukes tegen Saracens uit Zuid Afrika. In deze periode komen veel jeugdteams uit top rugbylanden op tour naar Nederland. Ondanks dat de Nederlanders vaak klop krijgen zijn het wel uitstekende gelegenheden om ervaringen uit te wisselen en het niveau op te krikken of het besef krijgen dat er nog trainingsuren moeten worden gemaakt om het niveau van deze landen te benaderen.

 

Auteur Piet van de Sande
Meer RC Rugby nieuws >>>>


25-04-2014
 
 
Rugby scholentoernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)