Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks/Oysters
 

 

Ducks/Oysters geen kampioen van Nederland

De senioren van Ducks speelden in Oisterwijk samen met Oysters om het kampioenschap van Nederland. In toernooi werd er door de zes kampioenen gestreden om de titel. Tegenstanders Rams Apeldoorn, Feanster Heerenveen, Rotterdam en Ascrum Amsterdam werden aan de zegekar gebonden. De finale ging tegen Castricum, dit team was met een busvol spelers serieus van plan om de cup mee te nemen. Dit ging ook lukken, ze waren een maatje te groot voor Ducks/Oysters.  Eindstand  26 -7 voor Castricum, voor Ducks/Oysters resteerde de 2de plaats. Dit was de eerste nederlaag sinds anderhalf jaar.
Komende zaterdag wordt het benjamin (9 -10 jarige) kampioenschap van Zuid Nederland in Boxtel gehouden. Het zogenaamde Zeebratoernooi. Er nemen 12 teams deel.  Om 16.00 is er de kick off van een Colts/Senioren Ducksteam tegen het Engelse Wellington RFC.  Zaterdagmiddag staat Rugby Ducks ook op de sportmarkt in sporthal De Braaken.  Zeker geschikt voor kennismaking van de kleine jeugd met rugby. Komende dinsdag om 18.30 vriendjestraining voor ieder tot 12 jaar.

Uitslagen 12 april:        
Colts: DukesDucksRCE  - Oysters/REL  26-10
Senioren 2de plaats Nederlands kampioenschap 4de klasse
Programma 18 april: Zuid Nederlands Kampioenschap   Vets Valkenswaard 10.00
Turven: Zuid Nederlands Kampioenschap  Ducks Boxtel 10.00
Benjamins:         
Mini’s Zuid Nederlands Kampioenschap Tovaal Goes  10.00
Colts/senioren:   Ducks - Wellington (Eng)   
Zondag 19 april:        
Colts: Ducks/Dukes/RCE    HaagscheRC/RRC (bij RCE)   11.30

Auteur P van de Sande
Meer rugby nieuws >>>>


12-04-2015
 
 
Ducks/Oysters
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)