&

Ducks/Oysters - RC Eindhoven

Eclatante rugby overwinning Ducks/Oysters

Zondag 14 december was de laatste wedstrijd van het jaar was voor de rugbyérs van Ducks/Oysters een thuiswedstrijd tegen RC Eindhoven.  De eerste helft verliep moeizaam doordat aan Duckszijde teveel fout ging. Veel technische fouten in combinatie met moeizaam samenspel zorgde voor een matige voorstelling. Ondanks dit was er bij rust toch een 21 – 7 voorsprong. Dit geeft aan dat het team ondertussen te sterk is voor de 4de klasse.  In de 2de helft ging het beter en kwam de scoringsmachine goed op gang. RCE werd steeds vaker op snelheid geklopt en  had problemen om vooral de lijnspelers af te stoppen. Ducks bouwde de score uit tot een eclatante overwinning van 79 – 14. Na de jaarwisseling resten nog 6 wedstrijden.  De planning is dat 8 februari de platte kar van stal moet om het kampioenschap te vieren.  Na de jaarwisseling op zondag 11 januari een oefenwedstrijd en 18 januari hervatting van de competitie.