Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks
 

 

RC Ducks speelt mini toernooi tegen Engelse teams

Op eerste Paasdag  had rugbyclub Ducks twee Engelse teams op bezoek. Er werd een minitoernooitje gedraaid. De eerste wedstrijd was Ducks tegen Scarborough. De teams waren goed aan elkaar gewaagd. Ondanks scores van Felix van Poelwijck , Nino Witlox en Wout van de Sande werd toch nipt verloren met 17 -  21.

Pim van Esch kon een conversie benutten, de twee tries aan de zijkant waren te lastig. Wedstrijd twee tegen Darlington begon goed: Tim Nouwens liep gelijk  door de verdediging en zette Ducks op een  7 – 0 voorsprong. De teams waren aan elkaar gewaagd en bij rust  was er een 14 – 14 stand. De tweede helft bleek dat  het hoge tempo Ducks parten ging spelen. De vemoeidheid sloeg toe en er kwamen gaten in de verdediging. Hierdoor wist Darlington via haar snelle mensen de wedstrijd naar zich toe te trekken: eindstand   14 – 28. Scarborough werd de winnaar door in de laatste wedstrijd Darlington met 34 – 15 te verslaan. Ducks kan terugkijken op twee goede wedstrijden tegen sterke teams waar weer veel geleerd is en een eervol resultaat is behaald. Op zaterdag 18 april is er nog een kans om een Engels team te verslaan. Dan komt Wellington op bezoek. Zondag gaan de senioren proberen Nederlands kampioen te worden van de vierde klasse.  De zes kampioenen spelen in Oisterwijk in toernooivorm  om het algehele kampioenschap van Nederland.

Programma zondag  12 april:
Colts:         Ducks/Dukes/RCE           ---           District West  (Den Bosch)              13.00
Senioren: Kampioenschaps toernooi 4de klasse bij Oysters Oisterwijk              10.30

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


05-04-015
 
 
RC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)