Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks/Oysters - Betuwe Bemmel
 

 

Monsterzege Ducks/Oysters op Betuwe Bemmel

Het Ducks/Oysters team haalde een 109 – 5 monsterzege op Betuwe Bemmel. Dit was niet vreemd aangezien Betuwe geen volledig team op de been kon brengen. Hierdoor was het voor de thuisploeg zaak om de ruimtes die er waren te zoeken en te benutten. Dit gebeurde met enige regelmaat. In de eenzijdige wedstrijd wisten de Ducks spelers Max van der Vleuten, Ben Verstraten en Rene Vorstenbosch een try te scoren.

Komende zondag wordt het andere koek, dan speelt men in Arnhem tegen nummer 2 The Pigs. Zij staan 2de en willen revanche voor de nederlaag in de eerste wedstrijd.De Duckes Legends speelden in Eindhoven in de eerste heft een behoorlijk wedstrijd en had het betere van het spel. Bij rust was er dan ook  een 5-12 voorsprong. Echter na de thee kwam RCE veel feller voor de dag. Dit werd door Duckes niet goed beantwoordt met het gevolg dat RCE de wedstrijd naar zich toe trok en in de eindfase aan het langste eind trok. In de eindfase van de wedstrijd scoorden ze nog tweemaal, waardoor de winst met 28-19 in Eindhoven bleef. Zondag voor Duckes om 13.00 een thuiswedstrijd in Boxtel tegen Scrumboks Tiel.

Uitslagen zondag 29 november:      
senioren 1:  Ducks/Oysters   - Betuwe Bemmel 109 – 5
senioren 2:   RC Eindhoven - Duckes Legends 28 – 19
Programma zaterdag 5 december:      
Junioren: Amstelveen RC  - Oysters/Ducks  12.00
Zondag 6 december:      
Senioren 1:  Pigs Arnhem    - Ducks/Oysters     14.30

                    

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


29-11-2015
 
 
Ducks/Oysters - Betuwe Bemmel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)