Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks/Oysters - Utrecht SRS 
 

 

Duidelijk overwinning Ducks/Oysters op Utrecht SRS 

De Ducks/Oyster combinatie haalde een duidelijke 46 – 26 overwinning op rode lantaarndrager Utrecht Studenten Rugby Societeit. Echter het duurde tot ver in de 2de helft voordat de overwinning duidelijk gestalte kreeg. In de eerste helft was het te tam en USRS had vooral de bal. De tackels waren niet pittig genoeg om  balbezit te verzorgen. Na een 5 – 0 voorsprong kwam USRS goed terug en nam zelfs een 5 – 10 voorsprong. Deze werd teniet gedaan door Wout van de Sande, hij zette aan voor een solo langs 5 man en scoorde 10 – 10. De ruststand werd bepaald op 17 – 15 voor Ducks.

Gelijk na de rust nam USRS weer het initiatief en kwam op 21 – 17 voor. Met het inbrengen van Max van der Vleuten, Luc van den Berg en Ad Schalkx kwam er meer routine in het veld. Oysters/Ducks nam het initiatief over en Luc van den Berg wist al snel de bal over de trylijn te werken. De nu verkregen voorsprong van 22 – 21 werd niet meer weg gegeven. Deze werd zelfs flink uitgebouwd. Bij USRS was het beste eraf en Ducks kon met de fitte invallers er een tandje bijzetten. Na een kick je in de hoek van fly half Pim van Esch kon de winger weer een try scoren. Door de snelheid in de lijn nu wel te benutten werd het nog een ruime 46 – 26 overwinning voor Ducks/Oysters. Door dit resultaat staat het nu 2de in de 3de klasse.

De Duckes Legends waren vrij en spelen komende zondag tegen koploper Bokkenrijders Roermond. Het is nog niet duidelijk of de wedstrijd om de bovenste plaats in Den Bosch of in Boxtel is.

Uitslagen zaterdag 10 oktober:  
Cubs:  Ducks/Oysters  - Rotterdam RC  29 – 17
Junioren: Ducks/Oysters  - Waterland Purmerend  24 – 5
Zondag 11 oktober:    
Colts: Ducks/Oysters - RCE/Bokkenrijders 120 – 0
Senioren 1: Ducks/Oysters - Utrecht SRS  46 – 26
Programma zaterdag 17 oktober:  
Jeugd is vrij.        
Donderdag 15 oktober bij Ducks  
Mini's (11 – 12 jaar) Ducks      The Dukes 2 18.15
RAZ (rugbyacademie) The Dukes 1      18.15
Cubs:    RAZ    The Dukes   19.00 
Zondag 18 oktober:        
Colts:  vrij.      
Senioren 1: Vets Valkenswaard       Duck/Oysters 14.30

              

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


11-10-2015
 
 
Ducks/Oysters - Utrecht SRS 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)