Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Oysters/Ducks - Castricum 
 

 

Rugbyers Oysters/Ducks verliezen van Castricum 

De Oysters/Ducks combinatie moest zondag 8 mei voor de bekerfinale op het rugbycentrum in Amsterdam aantreden tegen Castricum. Gebrand om de beker mee naar Brabant te nemen werd na een goede warming up de kick off  genomen op het kunstgras van het hoofdveld. Al snel bleek dat Castricum een sterke selectie had meegenomen. De opvolging en het scrummen was een maatje hoger. De tegenstanders werden wel getackeld, maar ze konden de bal levendig houden.  Hierdoor kon niet voorkomen worden dat Castricum na een half uur reeds 3 tries had gescoord: 0-19. 

Kort voor rust wist Oysters via Isaac Kense 2x iets terug te doen. Ruststand 12-24 voor Castricum. Een paar wissels en de doelstelling was om de inhaalrace voort te zetten. Echter de duelkracht van Castricum was hoger en in totaliteit was men een maatje te groot. Dit kwam door een aantal tries tot uiting. Vlak voor tijd wist Oysters/Ducks de eer nog te redden door het scoren van een derde try. Een uiteindelijke ruime eindscore van 19-51 kon niet worden voorkomen. Toch kan Oysters/Ducks terug zien op een succesvol bekertoernooi.  Met een jong, licht team heeft men uiteindelijk de finale gehaald, echter de laatste tegenstander was te sterk.

Komende zaterdag is er in Oisterwijk  het veteranen toernooi waar gestreden wordt om de Blue Old Oysters Trofee (BOOT). Ducks zal hier aan deelnemen.  De jeugd tot 14 jaar traint in Boxtel. Kinderen die rugby willen proberen mogen gratis meetrainen.

Uitslag zondag 8 mei:
Oysters/Ducks - Castricum        19-51
Programma zaterdag 14 mei:
TBM:   trainen in Boxtel              9.30 – 11.00
Veteranen:   BOOT toernooi Oisterwijk      11.00

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


08-05-2016
 
 
Oysters/Ducks - Castricum 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)