Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Oysters/Ducks  - Wageningen 
 

 

Oysters - Ducks ruime thuisoverwinning op Wageningen

Oysters/Ducks speelde thuis tegen Wageningen met als inzet aansluiting houden met de top 3. Na een nipte 10-5 ruststand kreeg in de 2de helft de overwinning meer gestalte en eindigde op 31–5.
De eerste helft was Oysters/Ducks iets meer in balbezit maar werd er te weinig mee gedaan. Na een aantal wissels en het fijn tunen van de afspraken kwam men de tweede helft los. Twee tries door snel te schakelen en de lijn in werking te zetten leverde een 22-5 voorsprong op.  Toen na een combinatie, waarbij Rene Vorstenbosch en Wout van de Sande een goed aandeel hadden, de mooiste try van de wedstrijd werd gescoord was het verzet van Wageningen gebroken en de overwinning binnen.
Duckes Legends speelde in Uden tegen Octopus. Ondanks dat Octopus jongere en snellere spelers binnen de gelederen had was dit toch geen probleem voor Duckes. De ervaren voorwaartse hadden veelvuldig balbezit, en dit werd vakkundig omgezet in regelmatig een try. Er werd niets weg gegeven en zodoende werd de eindstand in een modderig Uden op 0-29 afgesloten.
Komende zondag spelen The Duckes Legends een thuiswedstrijd in Boxtel tegen Duuvels uit Zevenaar. Deze wedstrijd zal bepalen wie de tweede plaats in bezit neemt. Spanning verzekerd op sportpark “De Wielakker”.

Uitslagen zaterdag 14 november:      
Cubs Breda     Oysters/Ducks       48 – 10
Junioren:   Oysters/Ducks    Roosendaal/REL   7 – 22
         
Zondag 15 november:      
Senioren 1: Oysters/Ducks    Wageningen  31 – 5
Senioren 2:  Octopus Uden    Duckes Legends 0 – 29
         
Programma zaterdag 21 november:      
Cubs:   Oysters/Ducks     The Hookers   11.00
Junioren: Oysters/Ducks    RCE/Vets     12.00
       
Zondag 22 november:      
Senioren 1:  Wallaby's Venlo     Oysters/Ducks  13.00
Senioren 2:  Duckes Legends     Duuvels Zevenaar  (Boxtel)   13.00 

Auteur P.van de Sande
Meer rugby nieuws >>>


15-11-2015
 
 
Oysters/Ducks  - Wageningen 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)