Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Rugbyclub Ducks
 

 

Rugbyclub Ducks intro training tijdens Boxtel en route

Zaterdag 11 juni is sportpark “de Wielakker” in Munsel open voor Boxtel en route. Rugbyclub Ducks maakt hier gebruik van om tegelijk er een dagprogramma aan te koppelen.Van 11.00 tot 14.00 is er voor jeugd introductie training en wedstrijdjes.  De  Ducks trainers en jeugdspelers geven een intro training waaraan iedereen gratis kan meedoen. De diverse onderdelen van rugby zullen aan bod komen. Voor kleine kinderen is er ook een springkussen.Van 14.00 tot 17.00 gaat het jaarlijkse Familietoernooi plaats vinden. Ervaren, onervaren, jong en oud, iedereen kan deelnemen. Er wordt op een kleiner veld 7 tegen 7 gespeeld met aangepaste regels. Een leuke kans om kennis te maken met deze actie volle sport.  Deelnemen is gratis en je kunt meedoen met een team of individueel, je wordt dan bij een team ingedeeld.  Van 17.00 tot 19.00 is er een BBQ , deze kost 5 euro.

Nog meer kansen om kennis te maken met rugby is er op dinsdag 14 en 28 juni. Onder de naam Wild Rugby kan de jeugd van de basisschool vanaf 6 jaar deel nemen aan intro trainingen. Het speciale is dat de trainingen in de wijk zijn. En wel op het grasveld bij de Hobbendonkseweg in de wijk Oost, van 18.30 tot 20.00.  De trainers en jeugdspelers van Ducks staan daar klaar om belangstellende het spel te laten ervaren. Dit gebeurt in samenwerking met buurtsport. Info over aanmelden en verdere uitleg gaat via buurtsport op de scholen.

Verder een oproep/uitnodiging aan leden en oud leden om zaterdag 17 september vrij te houden. Deze dag gaat Ducks haar 40 jarig jubileum vieren op haar complex. De dag zal vol zitten met wedstrijd voor jeugd, senioren en veteranen. In de feesttent is er s ’avonds een knalfeest met live muziek.

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


11-06-2016
 
 
RC Ducks
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)