Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks familie toernooi
 

 

Geslaagd familie toernooi bij RC Ducks

Bij  Boxtel en route was er bij Rugbyclub Ducks een goede aanloop van mensen die het rugbyspel van dicht bij wilde zien of ervaren. Vanaf 11.00 was er een training/clinic voor de jeugd tot 14 jaar. Velen niet rugbyspelers namen de ovale bal ter hand. Als afsluiting werden er wedstrijden gespeeld en fanatiek gestreden om de prijzen. De eerste drie waren: 1. Team Lucas/Liam  2.Team David  3.Team Thijs.
Ook burgemeester Mark Buijs kwam met zijn college langs, de uitnodiging om met zijn team aan een heuse rugby clinic deel te nemen werd enthousiast ontvangen.

Het wordt een kwestie van de agenda’s trekken en het kan plaats vinden. Om 14.00 kwam het Familietoernooi op gang. Rugbyérs, oud rugbyérs, voetballers, hockey érs en andere sporters maakten onderdeel uit van de geformeerde vriendenteams.  Het was opvallende te zien hoe snel sporters die op niveau spelen het rugbyspel oppikken. Er werd fel gestreden om de punten en een reeks spannende wedstrijden was het gevolg. De uiteindelijke winnaar werd Team Brord, met een hoog DVG gehalte.  Eindstand: 1.Team Brord  2. Team Milko  3. Team Harrie A  4. Team Harrie B  5. MEP  6. Ducks jeugd combi.     Talentvolste speler: Rens van de Wetering en voorwaartse talent: Bo van Gils.
Komende dinsdagen (18.30 jeugd) vrije trainingen op het grasveld aan de Hobbendonkseweg. Om 20.00 de senioren en oudere jeugd.

Auteur P van de Sande
Meer rugby nieuws >>>>


11-06-2016
 
 
RC Ducks familie toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)