Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

The Dukes -  Ducks/Oysters
 

 

Ducks/Oysters verdiende overwinning op The Dukes   

De Duckes Legends speelden in Den Bosch tegen Wasps Nijmegen. De eerste helft waren er aan Duckes zijde foutjes en te tam spel. Dit zorgde ervoor dat het fellere Wasps een voorsprong namen die bij rust was opgelopen tot 5 – 24.  Duckes kwam in de tweede helft goed terug met o.a.  een try van Rene Vorstenbosch en benutte conversie van Jasper Bastianen. Echter de tijd was te kort om de opgelopen achterstand goed te maken. Hierdoor was de nederlaag een feit en kwam de eindstand op 17 – 31 voor de ploeg uit Nijmegen.

Het team van Ducks/Oysters speelde ook in Den Bosch, maar tegen Dukes. De thuisploeg was de eerste heft op het kunstgras net wat sterker. En dit vooral door haar potige voorwaartse. Een snelle try van de bezoekers werd snel teniet gedaan door deze voorwaartse van Dukes: 7– 5. Wout van de Sande en Ad Schalkx moesten vol aan de bak om de krachtpatsers van Den Bosch van score af te houden. Pim van Esch kon regelmatig door gerichte kicks de Dukes storm tot bedaren brengen Beide teams scoorden voor rust nog eenmaal, dit betekende een 12–10 voorsprong bij rust voor de thuisploeg. In de tweede helft was het beste eraf bij de zware Dukes jongens, Oysters/Ducks nam het balbezit over en zette haar snelle lijn aan het werk. Dit leverde al snel een paar tries op. Dit bleef het beeld van de tweede helft en dit resulteerde in een verdiende  17–29 overwinning voor de bezoekers.

Uitslagen zondag 8 november:    
Colts:   Ducks/Oysters     - The Dukes  15 – 31
Senioren 1:  The Dukes     - Ducks/Oysters 17 – 29
Senioren 2 Duckes Legends      - Wasps Nijmegen   17 – 31
Programma vrijdag 13 november      
Junioren: Oysters/Ducks      - Roosendaal/REL 19.30
Zaterdag 14 november:      
TBM:  toernooi REL Etten Leur     10.00
Cubs:    Breda - Oysters/Ducks     11.00
Zondag 15 november:      
Colts: Tovaal/Roosendaal     - Oysters/Ducks 12.00
Senioren 1 Oysters/Ducks  - Wageningen    (O'wijk)  14.30

               

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


08-11-2015
 
 
The Dukes -  Ducks/Oysters
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)