Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

USRS Utrecht - Oysters/Ducks    
 

 

Zonder gevaar ruime overwinning voor Oysters/Ducks   

Tegen het laag geplaatste USRS in Utrecht haalde het combinatieteam Oysters/Ducks een regelmatige 17-38 overwinning. De studenten kwamen tekort tegen het op de derde plaats staande Ducks.De voorwaartse waren aan elkaar gewaagd, maar in de lijn maakte de bezoekers het verschil. Een aantal flitsende aanvallen van de snelle jongens gaven de studenten het nakijken. Hierdoor liepen zij achter de feiten aan en kwam de overwinning van Oysters/Ducks niet in gevaar.

De Duckes legends behaalden in Boxtel een 85-0 overwinning op rode lantaarn drager Obelix. De studenten uit Nijmegen kwamen vooral ervaring en rugbyslimheid tekort tegen het ervaren team van Duckes. Voor Ducks scoorden: Nouwens, Godding, Bastianen, Vorstenbosch(Marc), Van de Honert, Driessen, Den Ouden en Van Lingen. Op de wing maakte Mark van Ginneken Saccomani een verdienstelijk debuut. In de resterende wedstrijden krijgt Duckes nog de nummers 1,2 en 3 tegen. Met een sterke eindsprint zou zomaar plek een nog in beeld kunnen komen.

Op 21 februari de eerst volgende wedstrijd in Roermond tegen koploper Bokkenrijders.
Komend weekend geen wedstrijden ivm karnaval.

Uitslagen zondag 31 januari:

Senioren 1:      USRS Utrecht     ---  Oysters/Ducks                                    17-38  

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


31-01-2016
 
 
USRS Utrecht - Oysters/Ducks    
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)