Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wallaby's - Oysters/Ducks
 

 

Oysters/Ducks winst op hekkensluiter Wallaby's

Oysters/Ducks  wist zondag 13 maart de laatste wedstrijd van het seizoen tegen hekkensluiter Wallaby's met 43-12 te winnen. De ploeg uit Venlo moest het vooral hebben van haar zware voorwaartse en Oysters/Ducks meer van haar snelle lijn. Dit lijnspel was teveel voor de ploeg uit Venlo. Ondanks regelmatige druk via haar scrum mensen werden de Limburgers vooral door snel lijnspel van Oysters/Ducks naar een ruime nederlaag gespeeld. De laatste try was hiervan een mooi voorbeeld. Door goed loopwerk en snel de bal over te spelen via diverse spelers werd de Wallaby's verdediging kapot gespeeld. Bij de thuisploeg had Wout van de Sande door snelle uitbraken een groot aandeel en Pim van Esch scoorde een try en benutte de conversies. Door deze overwinning is het team op de derde plaats in de competitie geëindigd. Een knappe prestatie na de promotie van vorig seizoen.

De Duckes Legends verloren in Zevenaar met 22-7 van Duuvels. De achterhoekers waren net wat sterker en zijn door deze overwinning Duckes gepasseerd op de ranglijst, die hierdoor zijn geëindigd op de vierde plaats.

Uitslagen zaterdag 12 maart:        
Cubs:  Oysters/Ducks    The Dukes  0-58
Junioren:  Oysters/Ducks      Amstelveen RC 34-17
Zondag 13 maart:        
Senioren 1 Oysters/Ducks     Wallaby's Venlo   43-12
Senioren 2 Duuvels Zevenaar     Duckes Legends   22-7
Programma zaterdag 19 maart:        
Turven/Benjamins toernooi REL Etten Leur.     10.00
Mini's: voorronde Nederlands Kampioenschap in Boxtel   10.00
Cubs: Oysters/Ducks     Eemland (O wijk)   11.00

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


13-03-2016
 
 
Wallaby's - Oysters/Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)