Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zaandijk Rugby - Oysters/Ducks 
 

 

Oysters/Ducks winst tegen Zaandijk Rugby


Voor de halve finale van de beker moest Oysters/Ducks zondag 1 mei aantreden in Zaandijk tegen Zaandijk Rugby. Een club die nog maar een paar jaar bestaat maar al aan de weg timmert. Het werd een echte bekerwedstrijd met veel spanning en strijd en waar Oysters/Ducks  aan het langste eind trok door met 25-29 te winnen. De bezoekers hebben voortdurend voor gestaan en Zaandijk bleef stug in de achtervolging. De meer aanwezige ervaring van Oysters/Ducks bleek een voordeel. Op bepaalde momenten liet Zaandijk zich hierdoor het kaas van het brood eten. Bij rust was het 15-17, Oysters/Ducks had het beste van het spel maar Zaandijk was stug en bleef telkens terug komen.

Vlak voor tijd kwam Ducks, vanuit een diepe kick van Pim van Esch, met 20-29 voor te staan en leek het beslist. Echter treuzelen in de verdediging leverde een try voor Zaandijk op: 25-29. Zou het dan toch nog fout gaan? Zover liet Oysters/Ducks het niet komen, de bal werd geroutineerd in de voorwaartse gehouden door Wout van de Sande en Max van der Vleuten en hierdoor de overwinning over de streep getrokken. Komende zondag wordt de finale gespeeld op het rugbycentrum in Amsterdam, in dit heuse rugbystadion zal men aantreden tegen RC Zwolle. Al loopt er nog een protest van Castricum vanwege opstellen van een niet speelgerechtigde spelers door Zwolle. De kick off in Amsterdam is om 13.00 en de bus vertrekt om 10.15 vanuit Oisterwijk. Voor de bus aanmelden, vol is vol.

Uitslag zondag 1 mei:      
Zaandijk Rugby     - Oysters/Ducks  25-29
Programma zondag 8 mei:      
Turven/Benjamins:     - Moederdagtoernooi bij Oysters 10.00
Senioren 1      
Oysters/Ducks    - RC Zwolle   (A’dam) 13.00

                                                         

Auteur Piet van de Sande
Meer rugby nieuws >>>>


01-05-2016
 
 
Zaandijk Rugby - Oysters/Ducks 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)