Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks
 

 

Engelse Market Harborough RUFC U14 op bezoek bij RC Ducks

Er waren geen reguliere wedstrijden voor de spelers van Rugby Club Ducks . Wel deden er 3 jeugdspelers van bouwjaar 2004 mee aan het districtstoernooi in Amsterdam. Het team van district Zuid deed het goed door 3 van de 4 wedstrijden te winnen. Thijs Schilder had een wezenlijk aandeel door 2x een try te scoren. Lucas de Geus en Mauro Saccomani lieten degelijk spel zien bij de voorwaartse. Het toernooi is voor de spelers een uitdaging om zich te meten met de beste jeugdspelers van Nederland. Tevens is het een voorportaal waar op termijn de spelers voor de nationale jeugd selecties uit worden geselecteerd.

Komende zondag wacht de jeugdspelers van Ducks een nieuwe uitdaging. Het Engelse Market Harborough RUFC U14 komt op bezoek. Een versterkte jeugdselectie van Ducks zal om 13.00 aftrappen tegen de Britten op sportpark “de Wielakker”.

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


25-04-2017
 
 
RC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)