Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cubs Cluster Ducks Dukes - HRC den Haag Cubs 2
 

 

Ducks Cubs leveren spannende wedstrijd tegen Haagsche Cubs

Op de dag dat het 40 jarig bestaan van rugbyclub Ducks werd gevierd moest het jeugdteam van de Cubs (12-13 jaar) voor de competitie aantreden tegen Haagsche RC. Het werd een spannende wedstrijd van 2 teams die aan elkaar waren gewaagd. HRC had meer balbezit doordat het technisch wat beter was waar Ducks het meer moest hebben van hard werken.

Dit werd vlak voor rust beloond doordat captain Rens van de Wetering vanaf het middenveld aan een solo begon. De HRC verdediging werd verrast en een 5 – 0 voorsprong was het gevolg. Vlak voor rust was de Ducks lijn te traag opgesteld. Hierdoor kon HRC de lijn uitspelen en de 5- 5 op het scorebord zetten. Hierna was de wedstrijd lang in evenwicht. Vlak voor tijd gooide Ducks er nog een slotoffensief tegenaan. De voorwaartsen, met Mauro Saccomani en Lucas de Geus in een goede rol, zette de aanval op tegen de trylijn van HRC. Na voldoende druk ging de bal de lijn in. Als laatste kon Justin van Rooij winger Jeroen lanceren die de winnende try scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd. Hierdoor met 10-5 de eerste overwinning van het seizoen behaald.

Hierna lieten de veteranen van Ducks, uit alle windhoeken van Nederland,  zien dat ze het nog niet verleerd zijn. De bezoekers van Oysters Oisterwijk werden met een nederlaag naar huis gestuurd. Hierna kon het feestgedruis starten. Het was nog lang onrustig op  sportpark “De wielakker”.

Voor 14 t/m 17 jarige zijn de komende weken op dinsdag om 20.00 speciale trainingen om kennis te maken met rugby. Ieder kan aansluiten.

Programma zaterdag 24 september:  
TBM: gezamenlijke training met RC Eindhoven in Boxtel 9.30 – 11.00
Cubs:  Ducks/Dukes  - Gouda  11.00
Zondag 25 september:        
REL/Dordtsche RC Ducks Legends      -   14.30

               

Auteur P van de Sande
Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


17-09-2016
 
 
Cubs Cluster Ducks Dukes - HRC den Haag Cubs 2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)