Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cubs Ducks druk weekend
 

 

De Cubs jeugd van rugbyclub Ducks had een druk weekend.

Op zaterdag 8 apriil werd er voor de competitie gespeeld tegen West Coast (combinatie HoekvHolland/Delft). Na een aarzelend begin en een ruststand van 19-17 kwam Ducks de 2de helft helemaal los. De bezoekers werden overdonderd met snel aanvallend spel.

Toen ze in korte tijd 3 tries om de oren kregen was het gedaan met de weerstand. Hierdoor een dikke 69-17 overwinning en dus revanche voor de nipte uitnederlaag. De jeugd van Ducks liet zien over het nodige talent te beschikken en de vele trainingsarbeid vertaalde zich in prima, aantrekkelijk rugby.  De scores kwamen van David Iwuchukwu (29,  3x try en 7x conversie), Thijs Schilder (4 tries), Justin van Rooij (2 tries), Florian Veuger (1x try) en Jeroen Dukes (1x try).  Hierna volgde in de namiddag in Den Bosch een wedstrijd tegen een Engels jeugdteam. Dit bleek een maatje te groot en mede door de ochtendwedstrijd in de benen werd dit een ruime 81-7 nederlaag.

Op zondag 9 april wachtte in Boxtel  wederom een sterk Engels team: Old Dartforians. Deze jongens trainen 4x/week en spelen op hoog niveau. Een versterkt Ducks wist een eervolle 41-51 nederlaag te bewerkstelligen. Na dit pittig weekend is het komend weekend rust en geen wedstrijden vast gesteld. De trainingen gaan wel gewoon door.

Auteur P van de Sande
Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


08-04-2017
 
 
Cubs Ducks - West Coast
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

09-04-2017
 
 
Cubs Ducks - Engels team: Old Dartforians
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)