Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cubs:Ducks/Dukes -Betuwe/Nieuwegein
 

 

Harde strijd levert Cubs:Ducks/Dukes geen punten op tegen Betuwe/Nieuwegein

Zaterdag 19 november speelden de cubs Ducks/Dukes een spannend want de teams zijn weer opnieuw ingedeeld. We speelden dus niet tegen Middelburg maar tegen Rugby Betuwe. In het begin van de wedstrijd waren de Boschbox nog niet helemaal  wakker  want er werd binnen 30 seconden een try gescoord door SBN  en de conversie werd ook goed getrapt. Daarna ging het gelijk op maar werd er nog een try gemaakt door de tegenstander .Toen was de beurt aan de Boschbox. Er werd een try gescoord door David en de conversie werd tussen de palen gekickt door Rens . Rust 07-12.

Na een aanmoediging van de coach Piet begon de wedstrijd weer.De Boschbox streden hard maar helaas maakte de SBN twee try’s achter elkaar .Daarna werd er met mooi teamwork een try door Thijs gemaakt. Tenslotte maakte de SBN nog een try .De Boschbox kunnen terug kijken op een mooie wedstrijd waar hard is gewerkt .

 

Auteur Chris Verhangen (12 jaar)
Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


19-11-2016
 
 
Cubs:Ducks/Dukes -Betuwe/Nieuwegein
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)