Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cubs: Ducks/Dukes - REL/Tilburg
 

 

Cubs: Ducks/Dukes - REL/Tilburg eindigt in remisse

Het Zaterdagochtend 4 februari het was droog met af en toe een zonnetje. een mooie dag voor een wedstrijd. Om 10:00 zijn we begonnen met de training eerst de tactiek doornemen en daarna wat trucjes geoefend die we in de line kunnen gebruiken. Verder hebben we geoefend op de passes en op de line out.

Om 11:00 uur is het tijd voor de kickoff. We hadden een jonge referee Thomas Hutt, hij was 16 jaar en speelde bij de junioren. Langs de lijn stond veel publiek om ons aan te moedigen. In de eerste helft stonden we achter 0-5 daarna scoorde David een try met een conversie. De tweede try was van Thijs deze kwam voort uit een goed line .

In de pauze hadden ze vanuit de kantine gezorgd voor stukjes sinaasappels voor ons en de tegenpartij. Na wat instructies van Niall en Piet en onze groepsYell begon de tweede helft.

We begonnen sterk  maar er werd snel door de tegenpartij 2 trys gedrukt daarna hadden ze ook nog alle bij de converies gescoord.  Maar toen kregen we van Niall een beetje moed toegesproken dat we het nog niet af moesten geven. Na wat rucks en mauls drukten we weer een try van Thijs en een hele mooie conversie van David die erg moeilijk was . hierna kwam Thijs weer in actie en scoorde op het nippertje nog een try we eindigde de de wedstrijd in gelijk spel 26-26. Dit was een mooie eindstand wij hadden zelf ook liever gewonnen maar gelijk spel is beter dan verliezen.

 Het was verder wel een goede wedstrijd geweest er werd goed en veel getakeld alleen de line outs konden nog wel iets beter maar de maul gingen redelijk goed  en de line uit spelen werd ook vaak gedaan waardoor we aan de zijkant er door heen kond breken. Er werd nu ook beter  gecommuniceerd met elkaar om zo elkaar beter aan te sturen  Soms moeten we harder roepen om duidelijk te maken dat je aanspeelbaar bent, anders weet diegene niet dat jij de bal wilt. Bij de ruck moeten we wel nog veel harder in komen om de rucks ook te kunnen winnen.

Auteur Matz Kemna
Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


04-02-2017
 
 
Cubs: Ducks/Dukes - REL/Tilburg
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)