Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cubs: Ducks/Dukes - SBN
 

 

Zuid Nederland rugby strijd bij RC Ducks

Er werd zaterdag 1 april bij rugby Ducks door de Turven uit Zuid Nederland fel gestreden om de winst. De jongste categorie  (6 -7 jaar) liet zien dat ze aardig met de ovale bal kon omgaan.  Een honderdtal spelers en speelsters waren aanwezig om te strijden voor de prijzen. Het officieuze kampioenschap van Zuid Nederland verliep soepel en ieder beleefde plezier aan het rugbyspel. Op het einde was iedereen moe en voldaan en nul blessures.

De balans opmakend bleek dat het cluster Eindhoven/Ducks veel had gescoord maar de tegenstander vaak net een meer. Hierdoor vielen zij niet in de prijzen. De finale ging tussen The Dukes (Den Bosch) en RCC Roosendaal. De laatste werd de winnaar door met 6-5 te winnen.  Hierna volgde de wedstrijd van de Cubs tegen SBN (Bemmel/Nieuwegein). Daar hadden ze vorige week van verloren en dat zou recht gezet worden. Ondanks een verbeten strijd met veel inzet lukte dit net niet. Ducks/Dukes liep telkens net achter de feite aan. Het scoorde wel 31 punten, echter SBN 10 meer. Tries van Thijs Schilder(3x), Matz Kemna en Chris Verhagen. David Iwuchukwu scoorde 4 conversies, waarvan de meeste uit een moeilijke hoek. De komende zondag wacht een nieuwe uitdaging, dan komt er een Engels team op bezoek.

Programma zaterdag 8 april:
Cubs:    play offs:  West Coast Hoek van Holland (uit of thuis)            11.00
Zondag 9 april:
Cubs:    Ducks/Dukes --- Old Dartfordonians U14 (Eng)                      13.00

Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


01-04-2017
 
 
Cubs: Ducks/Dukes - SBN
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)