Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cubs Ducks Dukes - Sparta Tovaal
 

 

Cubs Ducks Dukes niet sterk genoeg tegen Sparta Tovaal

De Cubs jeugd van Ducks was in de thuiswedstrijd zaterdag 15 oktober tegen Tovaal/Sparta aanvankelijk duidelijk sterker doordat zij veel feller waren. Ze hadden de pech dat twee tries ongelukkig werden afgekeurd. Toen door een uitval Tovaal een 0 – 5 voorsprong nam liep het achter de feiten aan. In de tweede helft waren de teams aan elkaar gewaagd. Echter Tovaal was efficiënter met de kansen, hierdoor kwam er toch een 22 – 0 nederlaag op het scorebord. Komende week kan de jeugd van Ducks nieuwe leerervaringen opdoen doordat twee Engelse clubs op bezoek komen. Nog meer internationaal rugby is er volgende week dinsdag (25 oktober) bij Oysters in Oisterwijk. Om 19.30 speelt dan Onder 18  Nederland tegen Worthing (Eng). Voormalig Ducks speler Jaap van der Vleuten zal in deze wedstrijd meespelen. Hij studeert momenteel in Engeland en speelt voor Worthing, tevens ook voor Jong Oranje. Mogelijk zal hij in beide teams een helft meespelen.

De Duckes Legends hebben de uitwedstrijd bij RC Betuwe in Bemmel met 34 – 5 verloren. Het begon de eerste helft te tam, daardoor veel balverlies en mede doordat de organisatie niet goed stond was Betuwe de bepalende partij. Dit resulteerde in een 20 – 0 voorsprong bij rust voor Bemmel. De tweede helft ging het beter, echter wist Betuwe via haar snelle jongens toch nog tweemaal te ontsnappen en te scoren. Vlak voor tijd redde Ducks speler Pim van Esch de eer door via een schijnbeweging door de verdediging van Betuwe te lopen en de enige try te scoren.

Uitslag zaterdag 15 oktober:
Cubs: Ducks/Dukes   Tovaal/Sparta   0 – 22
         
Zondag  16 oktober:    
Senioren: RC Betuwe Bemmel   Duckes Legends   34 – 5
         
Programma donderdag 20 oktober:
Cubs: Ducks/Dukes   West Buckland School (Eng)   18.30
Zaterdag 22 oktober:      
Cubs: Ducks/Dukes   Pinwood (Eng)   11.00
         
Zondag 23 oktober:      
Senioren: Duckes Legends   Tilburg Tarantula   13.00 (Boxtel)
 

Auteur P van de Sande
Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


15-10-2016
 
 
Cubs Ducks Dukes - Sparta Tovaal
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)