Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Cubs: Ducks/ Dukes - Wasps/Wageningen
 

 

Cubs Ducks/ Dukes nederlaag op Wasps

Zaterdag 10 december stond aan het begin van de eerste helft cubs Ducks/ Dukes nog een beetje te slapen, maar aan het einde van de eerste helft had David een try gescoord. Dat kwam niet alleen door hem, want we waren allemaal goed aan het werken. In de tweede helft waren we goed begonnen en liepen allemaal goed in alleen kon de support wat beter.

De scrums gingen ook echt heel goed we hadden er maar een paar verloren. En Justin was echt heel goed op dreef, want hij had maarliefst 2 try’s tegengehouden en allebei door een tackel. En Jari die stond eerst 2 de rij, maar daar stond hij niet helemaal op zijn plek. En toen ging hij naar de flanker positie en daar ging het echt heel goed. En Mauro die is wel klein, maar hij was moeilijk te tackelen door de tegenstander, omdat hij goede hits maakte en zich nog kleiner maakte. En Matz, de scrumhalf in de tweede helft had pijn aan zijn vinger, maar ging toch door en dat vind ik heel knap. En Marijn ging ook heel goed door ook al had hij veel pijn aan zijn zij. En Olaf die wing stond had er ook een paar goed vastgepakt. En Florian Veuger speelde ook heel goed, want hij stond fullback en tackelde soms die grote jongens. Ook al hadden we allemaal heel goed gewerkt is de uitslag geworden 5 tegen 66. Dat maakt niks uit, want we hadden allemaal erg goed gewerkt en zijn goede vrienden van elkaar en die van de tegenstander waren geen vrienden van elkaar. En toen de wedstrijd was afgelopen gingen we nog lekker pizza eten, omdat we tegen Den Haaggewonnen hadden. En die pizza was heel erg lekker.

Auteur Lucas de Geus (12 jaar)
Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


10-12-2016
 
 
Cubs: Ducks - Wasps/Wageningen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)