Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Senioren:Breda-Duckes Legends 
 

 

De Duckes legends laat de winst in Breda

De Duckes legends hebben zondag 19 februari de uitwedstrijd in en tegen Breda verloren met 33-17. Breda was net wat sterker en derhalve liep Duckes achter de feiten aan. Vooral bij de voorwaartse was de routine van Breda van belang om daar de boventoon te voeren.

Hierdoor had Duckes te weinig balbezit om kans te maken op de overwinning. Door deze nederlaag blijft Duckes in de middenmoot staan. Op die plek zal de competitie ook wel eindigen omdat er nog een wedstrijd resteert. Dat is echter pas op 12 maart uit tegen Elephants. De jeugd van Ducks liep in Hoek van Holland eerst tegen een 22-0 achterstand aan om vervolgens aan een inhaal race te beginnen. Deze eindigde echter bij 22-21, de wedstrijd was net te kort om de overwinning alsnog binnen te slepen. Deze jeugd van Ducks gaat momenteel rond in Boxtel en omgeving voor Jantje Beton. Behalve steunen van het goede doel wil men hiermee ook inkomsten generen voor de rugbytrip in mei naar Horsham in Zuid Engeland. De komende tijd geen wedstrijden i.v.m. karnaval, er wordt wel getraind. Zaterdag 4 maart wordt de interland Nederland – Portugal in Amsterdam bezocht.

Uitslag zaterdag 18 februari:
Cubs:  West Coast - Ducks/Dukes   22-21

Zondag 19 februari:
Senioren:Breda-Duckes Legends   33-17    

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


19-02-2017
 
 
Senioren:Breda-Duckes Legends 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)