&

Duckes Legends - Octopus

Ducks/Dukes hebben de eerste overwinning binnen

De senioren van Ducks/Dukes hebben zondag 2 oktober de eerste overwinning binnen. In Den Bosch werd met 39 – 12 gewonnen van Octopus. Het was snel duidelijk dat Ducks voor haar eerste overwinning ging. Octopus uit Uden werd vast gezet op de eigen helft en moest vooral verdedigen. Al snel kwamen de eerste tries op het scorebord voor de thuisclub. Vlak voor rust scoorde Octopus een tegen try. Dit gaf een ruststand van 22-7. In de 2de helft was er hetzelfde spelbeeld: Met enige regelmaat een try van het sterkere Ducks. De overwinning kwam niet in gevaar en de eindstand werd bepaald op 39 – 12 voor Duckes Legends. Komende zondag weer een thuiswedstrijd in Den Bosch. Als er weer een overwinning kan worden bijgeschreven tegen Breda gaat Duckes aansluiten bij de top van het klassement in de 4de klasse Zuid. De jeugd van Ducks speelt komende zaterdag om 11.00 tegen koploper Tilburg.