Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks Legends - REL Dordtsche 
 

 

Ducks Legends winst in spannend duel tegen REL Dordtsche

De thuiswedstrijd van Ducks tegen REL Dordtsche werd een spannende wedstrijd die pas op het laatst werd beslist in het voordeel van de ploeg uit Boxtel. De eerste helft was Ducks te tam en liep het achter de feiten aan omdat teveel duels werden verloren. De bezoekers waren feller en agressiever. Ondanks 2 tries van Tim Nouwens en benutte conversies van Pim van Esch was er bij rust toch een achterstand van 14-22.

In de tweede helft gaf Ducks beter weerwerk en was het een gelijk opgaande strijd. Door o.a. een try van Bas Steenbeeke was het 15 minuten voor het einde 27-27. Kort erna moest een speler van REL er met een gele kaart 10 minuten af. Hierna volgde een goede lijnaanval die werd afgemaakt door Harnold den Ouden: 32-27. REL perste er nog een slotoffensief uit. Dit werd echter afgeslagen en omgezet in een tegenaanval. Pim van Esch liep een aantal tegenstanders voorbij en speelde de bal op het goede moment af zodat de beslissende try kon worden gescoord. Een counter uit het boekje.  Hiermee was de wedstrijd beslist en met 39-27 gewonnen. De winterstop gaat nu in en de competitie wordt 22 januari hervat.

Uitslag zaterdag 17 december:    
Cubs:   Hilversum/Eemland  - Ducks     
Zondag 18 december:     25-7
Senioren: Ducks Legends  - REL Dordtsche   39-27

                                

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


18-12-2016
 
 
Ducks Legends - REL Dordtsche 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)