Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

The Dukes - De Duckes Legends
 

 

The Dukes maatje te groot voor De Duckes Legends

De Duckes Legends hebben na de winterstop de competitie hervat met een wedstrijd bij The Dukes in Den Bosch tegen RC Betuwe. Het bleek al snel dat dit team een maatje te groot was. Duckes miste nogal wat basisspelers en dit was zichtbaar door onsamenhangend spel en te weinig tempo.

Het liep achter de feiten aan en bij rust was er reeds een achterstand van 5-36. In de 2de helft werd het beter en kwam Duckes regelmatig aan goede aanvallen toe. Na een break van Pim van Esch kon een medespeler het afmaken. Er volgden nog twee tries meer, mede door de inbreng van een aantal fitte invallers. Echter de ploeg uit Bemmel wist ook nog een aantal malen te ontsnappen aan de defensie van Duckes. Dit leverde op het einde een eindstand op van 17-60. Zondag de kans op revanche in Tilburg tegen Tarantula/Tilburg.

Uitslag zondag 29 januari:
Senioren: Duckes Legends - RC Betuwe Bemmel 17-60
Programma zaterdag 4 februari:
Cubs: Ducks/Dukes - REL/Tilburg
Zondag 5 februari:
Senioren: Tarantula Tilburg - Duckes Legends 12.30

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


29-01-2017
 
 
The Dukes - De Duckes Legends
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)