Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Junioren Ducks/RCE  
 

 

Cubs Ducks/RCE  promoveren naar de plate

Zaterdag 11 november de laatste wedstrijd van het eerste deel van de competitie op het programma…. De tegenstander het Tovaal. De taarten stonden binnen, de medailles lagen klaar…..als we winnen promoveren we naar de plate….

De warming en waking up waren in volle gang…en vooral het wakker worden duurde even. De focus lag nog in de kleedkamer…..Net voor de wedstrijd nog even naar de kleedkamer. …. een praatje en weer naar het veld….en jel…en daar gaan we….Tovaal kickt off, Max krijgt de bal toegespeeld, maakt een run en hoppa……1e try… conversie van David. Tovaal speelt een mooie pot rugby, ze zijn gedreven om ons de wedstrijd niet zomaar te laten winnen…tegen try van hun……Jj laat het er niet bij zitten en scoort een mooie try. Ook Tijs, Maik en Chris weten nog een try te scoren voor het rustsignaal.

Tweede helft start het Tovaal weer scherp en opent met een try.
Er worden veel fouten gemaakt en het spel vindt met name veel plaats vlakbij de tryline van  eindhoven.
Maik en Tijs weten toch nog beide een mooie try te drukken. En david weet er nog een conversie bij te maken. Lucas wilde graag de laatste minuten nog even in het veld weliswaar met blessure en tegen het advies van de dokter in….maar heeft voor zijn gevoel toch even lekker in het veld gestaan.
Syb en Jamari hebben nog even met de tegenstander mee gespeeld omdat zij geen wissels hadden en geblesseerden kregen. Top gedaan. Eindstand 41- 17!!!

We hebben gewonnen!!
Was het een goeie pot rugby……mwah…ze kunnen beter en dat weten we zeker!!
Maar zijn we trots??
Dat is 1 ding wat zeker is!!
Het is een heel mooi team, met veel nieuwe aanwas en van twee clubs maar ze spelen mooi samen en waarderen en respecteren elkaar!!
We hebben samen al iets moois bereikt!! Op naar het tweede deel van de competitie!!
Op naar de plate!!!  

Auteur
Meer RC Ducks rugby nieuws >>>>


11-11-2017
 
 
Cubs Ducks/RCE  promoveren naar de plate
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)