Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Junioren Ducks - Oysters
 

 

Prima spel Ducks tegen Oysters

Zondag  6 mei ging helaas de wedstrijd tegen Farnham uit Engeland voor de Boxtelse jeugd van RC Ducks niet door. De Engelse hadden nog laat een wijziging in hun programma. Daarvoor in de plaats werd er gespeeld tegen de junioren van Oysters Oisterwijk. Na een minuut stilte voor het overleden Ducks lid Gerard  Prunieres kon de kick off plaats vinden. Ondanks prima spel van de Boxtelse jeugd bleek al snel dat de Oysters niet voor niets 2 klassen hoger spelen. Ondanks een prima spel aandeel van Ducks was Oysters de bovenliggende partij. Dat zag je vooral terug door slimmer spel , op de juiste momenten meer agressie en vooral efficiënt omgaan met de kansen. Waar Ducks regelmatig een kansrijke situatie op het laatste moment niet kon afmaken door een foutje wist Oysters de kansen wel te benutten. Een toch ruime eindstand van 5-67 gaf de krachtverhoudingen weer. Man of the match was Julius Doms, die ook de enigste try op zijn naam schreef na prima voorwaartse werk. De conversie, vanuit een moeilijke hoek, werd door Rens van de Wetering tegen de paal geschoten. Een sportieve wedstrijd met voor de Ducks leerpunten als: meer agressie in de contactsituaties, minder technische fouten en hogere handelingssnelheid.

Voor het Family toernooi op 23 juni kunnen teams zich aanmelden op info@rcducks.nl.  Verder is Ducks bezig met voorbereidingen om komend seizoen weer met een volledig Boxtels Ducksteam aan de competitie deel te nemen. Momenteel spelen de Ducks mee met de Brabarians. Dit is een samenwerking van spelers van Ducks/Oysters en The Dukes en zijn vooral 30+ spelers. Nu wil Ducks weer gaan voor een jong, ambities en prestatief team. Er speelt ongeveer een compleet teams Ducks spelers bij andere clubs dan Ducks.  Daar zijn jongens bij die op het hoogste niveau spelen. Deze zullen nog voor de sportieve uitdaging gaan om zich te meten op een hoger niveau. Een aantal zijn echter weer bereidt om bij Ducks weer het rugby op te pakken. Dit aangevuld met diverse jeugdspelers die senior worden moet het nieuwe Ducks worden. Om de selectie breed genoeg te hebben zijn spelers nog welkom. Dus oud spelers die het spel weer willen oppakken en/of sportieve knapen die een uitdaging zoeken meld je aan op info@rcducks.nl . Een spoedcursus rugby is mogelijk en kan prima samen gaan met het naseizoen.

Meer Rugby nieuws >>>>


06-05-2018
 
 
Junioren Ducks - Oysters
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)