Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks Brabarians - Bokkenrijders
 

 

Ducks Brabarians ruime overwinning op koploper Bokkenrijders

Ducks Brabarians behaalde in Den Bosch een ruime 51-17 overwinning op het nog ongeslagen Bokkenrijders Roermond. In de eerste helft ging de wedstrijd nog gelijk op en met een ruststand van 17-10 was de wedstrijd nog volledig open. Echter de 2de helft begon het bij Roermond fysiek te kraken terwijl Brabarians er een aantal wissels tegen aan gooide en de Bokkenrijders langdurig terug drong op eigen helft.

De samenwerking van voorwaartse en lijn liep ook steeds beter. Scores konden niet uitblijven. Vooral via de line out op eerste springer Bas Steenbeeke kwam er balbezit dat werd omgezet in goed voorwaartse werk of later ook via lijn aanvallen. Er werd nu met enige regelmaat gescoord, voor Ducks o.a. door Henri Kerkhof en Michiel Driessen. In de laatste minuut wist Bokkenrijders voor het eerst in de 2de helft een dreigende aanval op te zetten, dit werd ook gelijk een try. Dit woog echter niet op tegen de talrijke scores van Brabarians in de 2de helft. Uiteindelijk werd het een ruime 57-17 overwinning voor Brabarians. Door dit resultaat staat men nu op de 2de plaats achter het nog ongeslagen The Elephants. Komend weekend is men vrij.

Wie niet vrij zijn is de jeugd van Ducks. Komende zaterdag speelt alle jeugd in Boxtel. De TBM (turven, benjamins en mini’s, 5 t/m 11 jaar) trainen van 9.30 – 11.00.  De Cubs (12, 13 jr) spelen om 10.30 tegen Oemoemenoe Middelburg, hierna om 12.00 de junioren (14,15 jr)  tegen The Dukes uit Den Bosch.  Als afsluiting speelt de oudste jeugd, de Colts  (16,17 jr)  om 13.00 ook tegen The Dukes. De Cubs strijden mee om de bovenste plaats, de junioren en colts gaan voor hun eerste overwinning. Een mooie kans om het groeiende jeugdrugby van Ducks te komen bekijken, jeugd die interesse hebben in rugby kunnen informatie krijgen en aanmelden voor gratis training. Verder zijn supporters welkom om de jeugd te ondersteunen. Dus zaterdag jeugdrugby van 9.30 tot 14.30 op sportpark “De Wielakker”.

Uitslagen zaterdag 7 oktober:  
Cubs:      RCC Roosendaal - Ducks       22-31
Junioren:      RCC Roosendaal    - Ducks    56-7
Colts:   Diok Leiden - Ducks   24-12
Zondag   8 oktober:      
Senioren: Ducks Brabarians   - Bokkenrijders Roermond  51-17
Programma zaterdag 14 oktober:      
TBM  training             9.30
Cubs Ducks - Oemoemenoe Middelburg  10.30
Junioren:  Ducks    - The Dukes Den Bosch  12.00
Colts: Ducks       - The Dukes Den Bosch  13.00
                        
Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


08-10-2017
 
 
Ducks Brabarians - Bokkenrijders
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)