Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks/Oysters- Bokkenrijders Roermond
 

 

Rugby Ducks Boxtel verliest van Bokkenrijders Roermond 

In een spannende wedstrijd heeft Ducks verloren van de Bokkenrijders uit Roermond. In de onderhoudende wedstrijd maakte Ducks teveel fouten om te kunnen winnen. De start was veel belovend. Man off the match, Stijn van de Loo scoorde twee tries: 10-0. 

Toen weldra Roermond tegen scoorde en vervolgens via een counter gelijk maakte (10-10)  was het duidelijk dat het een wedstrijd werd waarin de aanvallers sterker waren dan de verdedigers. Scrum half Desmond Hoppenbrouwers scoorde 15-10 voor Ducks via een individuele actie. De conversie werd benut door Tim Nouwens.: 17-10. Dit betekende een mooie voorsprong bij rust. In de rust werden een aantal spelers gewisseld en was duidelijk dat het nog alle kanten in kon gaan.  Vervolgens verloor Ducks een contactsituatie (ruck) en dat betekende 17-17. Hierna verloor Ducks de grip op de wedstrijd en kwam Bokkenrijders sterk opzetten. Toch wist de winger van Ducks, Wessel Oisterwijk,  nog een try te scoren: 22-17. Hierna kwam de center van Roermond op stoom, Ducks had teveel problemen om hem af te stoppen.

Hij soleerde tot 3x toe door de Ducks defensie en scoorde evenveel tries. Hier wist alleen winger Mark Saccomani, na een mooie lijn aanval, een try voor Ducks tegenover te stellen. Dit resulteerde in een 27-36 nederlaag. Schrale troost is dat er een competitie punt kon worden bijgeschreven, het bonuspunt wat je krijgt als je 4 tries scoort. De conclusie was dat er veel potentie in het team zit maar dat er een aantal verbeterpunten zijn. Volgende week revanche mogelijkheid tegen The Wallaby’s uit Venlo. De wedstrijd is in Oisterwijk en de kick off is 13.00.

TBM (jongste jeugd)  gaat zaterdag 6 oktober deel nemen aan het Internationale 3 landentoernooi in Maastricht.

Uitslag zondag 16 september:
Senioren:            Ducks/Oysters --- Bokkenrijders Roermond             27-36
Programma zaterdag 22 september:
TBM:                     Flipje toernooi Tiel                                                                                                                        10.00
Cubs:                   Gouda -- Ducks                                                              11.00
Junioren:            The Dukes Den Bosch -Ducks                                      9.15
Colts:                   Eemland -- Ducks                                                           12.30


Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


16-09-2018
 
 
Ducks/Oysters- Bokkenrijders Roermond
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)