Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks/Oysters - Obelix Nijmegen
 

 

Ducks Oysters wedstrijd om niet te vergeten tegen Obelix

Op een warme zondagochtend 24 februari mochten de matadoren van Ducks 1 en Oysters 3 het veld betreden om de mannen van Obelix het hoofd te gaan bieden. Obelix dat als eerste genoteerd stond in de kampioensklasse was er, na het thuisverlies, op gebrand om te gaan winnen. De matadoren ook, want tijdens een super sunday moet iemand laten zien hoe het moet en de eerste punten binnenslepen.

Het warme weer en een en een grote opkomst van supporters aan de zijlijn was de sfeer snel gezet. Beide teams begonnen aan een wedstrijd die uiteindelijk nog zwaar en fel zou uitpakken voor zowel Ducks 1/Oysters 3 en Obelix. De ene tackel na de andere tackel werd gemaakt en zo viel wel te zien dat het thuis team goed gelet heeft op het tackel talent Stijn van de Loo die het gehele seizoen al top fit bij bijna iedere training aanwezig is. Naast alleen de jongen talenten te presenteren in dit verslag is er natuurlijk ook plek voor de verschillende oude eenden/oesters die van vrouwlief nog een keer hun inschattings vermogen en sprint talenten mochten laten zien, daarbij is mighty Mark niet van ons netvlies te slaan mijn zijn bijna legendarische run van de 22 meter lijn tot bijna de 22 meter lijn van de tegenstander.

Het enige nadeel aan deze wedstrijd is dat er zoveel noemenswaardige acties zijn uitgevoerd dat het verslag vele kranten pagina's zou lang zou zijn. Dus kortom is de gehele wedstrijd te beschrijven als een wedstrijd om niet te vergeten vooral de acties van de jonge talenten zoals Stijn van de Loo, Nick Blom en zelf benoemde man of the match Wouter puts al valt daar wel om te debatteren. Eindstand van 24-21 voor Ducks 1/Oysters 3

Langzaamaan begint het besef bij het team door te dringen dat men aan een prachtig jaar bezig is. De onderlinge chemie gecombineerd met tomeloze inzet, de mix tussen ervaring en jeugdig elan, en de professionele begeleiding op het gebied van training en coaching maakt dat zelfs het kampioenschap tot de mogelijkheden behoort. Al is het nog te vroeg om de platte kar te reserveren.


Meer Rugby nieuws >>>>


24-12-2019
 
 
Ducks/Oysters - Obelix Nijmegen
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)