Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks in voorbereiding op nieuw seizoen 2019-2020
 

 

RC Ducks in voorbereiding op nieuw seizoen 2019-2020

De rugby érs van Ducks zijn weer volop in training voor het nieuwe seizoen. De senioren zijn al een paar weken bezig en de jeugd is dinsdag gestart. De senioren zijn onder leiding van het technische duo Tim Nouwens en Stijn van de Loo op dinsdag en donderdag om 20.00 bezig om zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen.

Waar afgelopen seizoen het kampioenschap net werd misgelopen gaat men nu een nieuwe poging wagen om kampioen van de 4de klasse te worden. Geduchte concurrente wordt verwacht van Bokkenrijders Roermond, The Dukes uit Den Bosch, Maastrcht en Rc Eindhoven. De klasse bestaat verder uit Breda, Cluster Tilburg/Wasps, Octopus Uden en Black Bulls Overloon. Ducks werkt ook dit seizoen samen met Oisterwijk Oysters, ervaren spelers uit Boxtel spelen samen met jeugdige talenten. Sommige komen voort uit de jeugd afdeling van Ducks en verder zijn er ook nieuwelingen die de rugbysport oppakken. Als de technische staf het voor elkaar krijgt hier een eenheid van te maken dan kan het weer een leuk seizoen worden. Zaterdag 31 augustus speelt Ducks een oefentoernooi bij The Dukes in Den Bosch. De competitie start zondag 15 september.

Trainingstijden per categorie:
TBM:     18.30 – 19.45     dinsdag en donderdag
9.30 – 10.45        zaterdag.
Cubs:    18.30 – 19.45     dinsdag en donderdag
Junioren/Colts en senioren:
20.00 – 21.30     dinsdag en donderdag

Auteur P van de Sande
Meer Rugby nieuws >>>>


20-08-2019
 
 
RC Ducks
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)