Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks boekt zege op Elephants
 

 

Ducks behaald zwaarbevochten zegen

 

 

De mannen van Rugbyclub Ducks hebben afgelopen zondag weer laten zien waar ze goed in waren. Dat deden zij  in een mooi potje tegen Elephants Eindhoven.
In de 1ste helft heerste  de mannen uit Eindhoven door de bal in de voorwaartse te houden. Ducks heeft moeite om in balbezit te komen,  en de bal in de lijn te spelen, Ducks schakete traag en de bal overnames verliepen niet echt vlekkeloos.  In de tweede helft kwam Ducks beter op gang, het nam meer initiatief en ze gebruikte hun snelle buitenspelers goed.  Dit wierp al snel zijn vruchten af, Celes van Zuijlen werd gelanceerd en met een prachtige soloactie scoorde hij de eerste try (5-0).  Toen Ducks daarna even niet opletten op balverlies in de scrum, wisten de Eindhovenaren te ontsnappen, drukte een try en benutten de conversie wat resulteerde in de  5-7 op het scorebord. Nog tot tien minuten voor tijd hikte Ducks tegen deze achterstand aan. Gelukkig maakte Guus Schalkx hier net op tijd een einde aan met een prachtige soloactie die netjes werd afgemaakt door Joost Kuppens, captain Nouwens benutte de conversie en zo was het tij gekeerd, 12-7. Invaller Schalkx was nog lang niet moe en zette weer aan voor een lange sprint, deze keer prachtig afgemaakt voor Max van der Vleuten, wederom maakte Nouwens het af en eindigde de wedstrijd op 19-7. Een zwaar bevochten overwinning.

Programma:
uitslagen
         
Cubs: Ducks - tilburg/RCE       17-5
Junioren Ducks - Amsteveen 24-24
Colts Ducks - Breda/REL   35-7

Programma zaterdag 3 december :

     
TBM Trainen   10:00 uur
Cubs Dukes/octopus   - Ducks 11:00 uur
Junioren Dukes - Dukes 12:00 uur

Programma zonrdag 4 december :

     
Colts Oemoemenoe/RCC  Ducks 11:00 uur
Senioren Ducks - Betuwe 14:00 uur

 

Bron : Rugby club Ducks
Auteur :Sjos van de Meijden
Meer RC Ducks nieuws >>>>

27-11-2011
 
 
RC Ducks - Elephants
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)