Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks verliest voor de tweede keer op rij
 

 

Na succesreeks verliest Ducks voor de tweede keer op rij

 

 

 

De mannen van Ducks lijken in een dip te zitten. Na een succesreeks werd er nu voor de tweede keer op rij verloren. Zondag werden onze mannen kansloos in gemaakt door Maastricht Maraboes.

Na de kick off werd al snel duidelijk dat Maastricht veel agressiever en in een hoger tempo het
spel wilde dicteren, de Boxtelnaren werden vastgezet op hun eigen helft. Wat vooral ontbrak bij Ducks was overtuiging. De scrums gingen nog naar behoren maar het losse werk was onsamenhangend. Vervolgens werden er ook nog tackles gemist en hadden de mannen van Ducks al gauw twee tries tegen. Maraboes schakelde snel en ze hadden snelle buitenspelers, dit zorgde de derde try en de spelers gingen met 21-0 de rust in.

Ducks leek in de tweede helft aanvankelijk het spel meer naar zich toe te trekken. Een aantal prachtige aanvallen van Van Poelwijck en Driessen verdienden beter. Zelft toen de ref een speler van Maraboes tien minuten naar de kant stuurde kon Ducks hier niet van profiteren, die hatelijke nul bleef op het scorebord staan. Maastricht bouwde haar voorsprong uit en het geloof in een goed resultaat was bij Ducks ver te zoeken. Zo keerde de Boxtelnaren met een groote nederlaag, 52-0, huiswaarts. De komende vier weken spelen de mannen van Ducks vier thuiswedstrijden op rij, een mooie kans om de winnende reeks weer op te pakken!

Programma:
uitslagen zondag 13 november
         
sen:  Maraboes Maastricht - Ducks 1 52- 0
         

Programma:

Zaterdag 19 november

 
         
Cubs:    Oemoemenoe - Ducks/Oysters   11.00 uur

Programma:

Zondag 20 november

 
         
Cubs:    Ducks - Wallaby’s Venlo   14.00 uur
Bron : Rugby club Ducks
Auteur :Sjos van de Meijden
Meer RC Ducks nieuws >>>>

 

  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)