Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RC Ducks boekt zege op RC Breda
 

 

11-10-2011

Alweer een mooie zegen voor RC Ducks
Ducks speelde afgelopen zondag tegen Breda Rc en heeft weer een mooie zegen behaald. De komende weken  zullen erg spannend zijn, er zal gestreden worden om de eerste plaats in het klassement.

Afgelopen zondag heeft RC Ducks weer een mooi potje rugby laten zien, de boxtelse club speelde uit tegen Breda RC en won met 0-15. In de begin fase van de wedstrijd hadden de ze te maken met veel voorwaarts spel, Breda had veel ervaring in de scrum. Gelukkig bleven de boxtelse mannen goed overeind, dit terwijl er veel technische fouten werden gemaakt om een doorbraak te creëren.

Beide partijen hielden het erg spannend tot twintig minuten voor tijd, Breda kreeg een penalty toegekend, maar die wordt gemist en dan veranderen de Ducks hun tacktiek, ze gooien het roer om en met de wind mee geeft Jurgen Jorna verre kicks. Deze werden daarna meteen mooi onder druk gezet en dit gaf wat problemen  in de verdediging van Breda. Roel van Mill maakte hier dankbaar gebruik van,  hij soleerde door de verdediging heen en scoort de 0-5 waarna Tim Nouwens netjes afmaakt, 0-7.  Daarna een panalty voor de Ducks, en  Nouwens zorgt voor de 0 – 10.

Dan, vlak voor het einde van de wedstrijd besluit Felix van Poelwijck hier nog een puntje boven op te doen, mooi op snelheid werkt hij zich langs de lijn en zorgt voor een prachtige afsluiter, 0- 15. De komende twee weken zullen spannend zijn voor de Ducks, zondag 16 oktober spelen ze thuis tegen The Dukes. Er zal dan gestreden worden om de eerste plek in het klassement en men hoopt op veel enthousiaste toeschouwers langs de lijn!

Stand 11 oktober:

 
1 The Dukes    5 - 25  
2 Ducks   5 - 19  
3 Oysters    5 - 18  
4 Octopus 5 - 15  
5 Maastricht   5 - 14  

Uitslagen zaterdag 8 oktober:

 
         
Cubs:    Ducks/Oysters - BSN 0 - 73
Junioren: Ducks/Oysters - BSN 5 - 40

Uitslagen zondag 9 oktober:

 
         
Colts:    Tilburg/RCE - Ducks/Oysters 14 - 10
Senioren: RC Breda  - Ducks 0 - 15

Programma zaterdag 15 oktober:

 
  aanvang vertrek
RTC districtstraining mini's  10:00uur  
Turven/benjamins: toernooi REL Etten leur   9:00 uur
Mini's: Oysters/Ducks - The Dukes      10:00 uur


Programma zondag 16 oktober:

 
  aanvang vertrek
Senioren : Ducks 1 - RC The Dukes 1     14:00 uur
Bron : Rugby club Ducks
Auteur :Sjos van de Meijden
Meer RC Ducks nieuws >>>>

 

  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)