Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ducks keert ongeschonden uit Tilburg
 

 

Ducks keert ongeschonden terug uit Tilburg


Alweer hebben de mannen van RC Ducks laten zien wat ze konden en boekte afgelopen zondag hun zevende overwinning op rij tegen Tarantula Tilburg.


In de eerste tien minuten van de wedstrijd creert Ducks veel snelle aanvallen, deze stranden jammer genoeg in slordig balverlies. Dan kan Max van Vleuten toch, na vijftien minuten, de eerste punten drukken, in plaats van versnellen neemt Ducks na dit punt gas terug, en ze hebben meteen een try tegen. Hierdoor leken de Boxtelnaren wat dominanter te worden, dit zorgt voor twee snelle scores. Op tackelend laten de Ducks veel liggen en vlak voor rust krijgen de mannen uit Tilburg twee keer de bal over de lijn, de ploegen gaan met een gelijke stand de rust in, 19-19. Het zwak tackelende Ducks is opmerkelijk, tot vorige week behoorde zij nog tot de minst gepasseerde defensie van heel rugbyend Nederland!Na de ruste heeft RC Ducks weer verse krachten die het verschil maken, zowel Roel van Mill als de gebroeders Bastianen drukken ieder een try dit zorgt voor de 19- 36 op het scorebord. Toen het einde van de wedstrijd in zicht was werden de Ducks agressiever in hun rucks en mauls dit belemmerde een verdere score van Tarantula. Ducks behaalde met deze gewonnen wedstrijd een bonus punt, en liet de Tilburgse ploeg met lege handen achter. Captain Robin Kinnegen gaf aan dat het een wedstrijd was om snel te vergeten, maar ook deze moeten gewonnen worden. Trainer Joost Kuppens gaf aan dat er deze week nog hard gewerkt moest worden om weer als een waardige nummer 2 ten strijden te trekken. Aanstaande zondag spelen de Boxtelnaren thuis tegen Ocopus, het ziet er naar uit dat ook deze partij spannend zal worden, RC Ducks hoopt dan ook weer te kunnen rekenen op enthousiaste supporters langs de zijlijn! Als Ducks zondag weer een zegen behaald betekend dit dat alle tegenstanders een keer ontmoet zijn en dat Ducks met één nederlaag op hun lijstje, in aanmerking komt voor de kampioenstitel!

Programma:
uitslag zaterdag 29 september
         
Mini/Cubs: Octopus Uden - Ducks 30-45
         
uitslag zondag 30 oktober
         
  Tarantula/Tilburg - Ducks 19-36

Programma:
uitslagen zaterdag 5 november
        vertrek
TBM: Nationale Rugby dag op rugbycentrum Amsterdam 08:00 uur
         

Programma:
uitslagen zondag 6 november
        aanvang
Colts;  Ducks/oysters  - Amstelveen RC    14.30 uur
sen:  Ducks - Octopus Uden   14.00 uur
         

 

Bron : Rugby club Ducks
Auteur :Sjos van de Meijden
Meer RC Ducks nieuws >>>>

 

  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)